Om os

Drømmen

Vi ønsker at skabe Danmarks bedste tegneseriefællesskab, hvor vi kan købe, diskutere og nyde tegneserier. Vi vil skabe et tættere bånd mellem tegneserieelskerne og dermed forene vores fælles glæde ved tegneserier, så vi kan inspirere hinanden og lære hinanden bedre at kende, så der bliver dannet nye venskaber med udgangspunkt i vores fælles passion. Vi vil være jeres foretrukne sted for tegneserier.

Hvorfor Comic Club

Med Comic Club vil vi gøre det nemmere og billigere at være tegneserieelsker. Når du er medlem, betaler du et medlemsgebyr på 50 kr. pr. måned og får dermed adgang til at købe tegneserier til indkøbspris. Du får også adgang til vores eksklusive Facebook gruppe kun for Comic Club medlemmer, så du bliver en del af vores tegneseriefællesskab.

Hvem er Comic Club

Mit navn er Palle Frøhlich Hansen, jeg er stifteren af Comic Club. Jeg har været vild med tegneserier hele mit liv fra Dragon Ball til X-Men. For mig er tegneserier et af de stærkeste medier i verden og derfor har jeg altid haft en drøm om at skabe noget indenfor tegneseriemiljøet, der kan gavne fans og være med til at udbrede kærligheden til tegneserier.